Η Demi Lovato ανέβασε την πρώτη της #nomakeup selfie μετά από χρόνια!

Υπάρχει μια κατηγορία stars που δεν μπορούμε ούτε να υποψιαστούμε πώς μπορεί να δείχνουν χωρίς μακιγιάζ ακριβώς γιατί μας έχουν συνηθίσει να τις βλέπουμε συνεχώς με makeup. Η Demi Lovato ανήκει αναμφισβήτητα σε αυτή την κατηγορία, αλλά να που μόλις αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την λιγότερο στιλιζαρισμένη εκδοχή του εαυτού της. Ή, καλύτερα, την καθόλου στιλιζαρισμένη!

Στην παραπάνω φωτό η Demi Lovato είναι εντελώς αμακιγιάριστη, με τέλειες φακίδες και πανέμορφα φρύδια. “Έχω να ανεβάσω μια #NoMakeupMonday φωτογραφία χροοοοονια αλλά πιστεύω ότι μετά από όλες αυτές τις glamorous φωτογραφίες με τους τόνους makeup και τα πλούσια μαλλιά, είναι σημαντικό να δείξω πώς είναι ο εαυτός μου κάτω από όλα αυτά. Έτσι, λοιπόν, δείχνω τον περισσότερο καιρό. Είμαι περήφανη για τις φακίδες μου, είμαι περήφανη για αυτή τη λακουβίτσα στο πηγούνι μου και περήφανη για τον εαυτό μου που με αγαπώ και με αποδέχομαι ακριβώς όπως είμαι. #Iloveme”, έγραψε η ίδια κάτω από αυτή τη φωτό.

Εμείς, πάντως, στην παραπάνω φωτό βλέπουμε μόνο όμορφη επιδερμίδα και υπέροχες φακίδες που κατά πάσα πιθανότητα να θέλεις να αντιγράψεις. Εδώ σου δείχνουμε με ποιο προϊόν θα το πετύχεις!

 

Read More

And More