Η Demi Lovato έχει κατάξανθα μαλλιά και της πάνε πολύ!

Αν πέρασες το Σαββατοκύριακο ή, έστω κάποιες ώρες του Σαββατοκύριακου, βλέποντας το Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, τότε θα έχεις την ακριβή εικόνα και θα συμφωνήσεις μαζί μας πως: η Demi Lovato με ξανθά μαλλιά είναι υπέροχη!

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι στην νέα ταινία του Netflix θα δεις, μεταξύ άλλων, την μελαχρινή τραγουδίστρια με το πιο ανατρεπτικό χρώμα μαλλιών. Και παρά το γεγονός πως πρόκειται για περούκα, το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό ώστε θα θέλαμε να το ξανασκεφτεί. Γιατί, επαναλαμβάνουμε: η Demi Lovato με ξανθά μαλλιά είναι υπέροχη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Soooo excited to announce that EUROVISION SONG CONTEST: THE STORY OF FIRE SAGA is out right NOW on @netflix!!! 💗🎉💖🎬 Can’t wait for you to meet Katiana😝 It means so much to me to have had the opportunity to work with Will Ferrell and Rachel McAdams.. they are incredible💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις

Η ίδια μοιράστηκε το παραπάνω βίντεο με τους followers της στο instagram και έγραψε: “Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix! Ανυπομονώ να συναντήσω την Katiana! Είναι τόσο σημαντικό για εμένα που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Will Ferrell και τον Rachel McAdams. Είναι υπέροχοι!”.

Φυσικά, οι fan της εστιάσαν στο χρώμα των μαλλιών της και της ζήτησαν να μοιραστεί μαζί τους κάποιες selfie που τράβηξε ως Katiana κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

 

Read More

And More