Η διευθύντρια του αμερικάνικου Allure μας δείχνει το αγαπημένο της nail art για την καραντίνα!

Αυτές τις μέρες οι συζητήσεις σε συνάρτηση με την υπάρχουσα κατάσταση και την ομορφιά έχουν να κάνουμε με τα σκασμένα χέρια, τις μάσκες προσώπου και το μανικιούρ που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι.

Πολύ πριν όλος αυτός ο σουρεαλισμός γίνει η νέα μας πραγματικότητα, το nail art στο σπίτι ήταν κάτι που πάντα απολαμβάναμε στο προφίλ της Michelle Lee και όσα μας έδειχνε όλο αυτό το διάστημα ήταν πολλά, διαφορετικά και όλα εξίσου stylish. Ωστόσο, δεν ήταν πάντα τόσο πρακτικά με την έννοια ότι δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε εύκολα στο σπίτι μας αντίθετα με το πρόσφατο mani που ανέβασε στο instagram της και είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις!

Πρόκειται για ένα μανικιούρ- μισοφέγγαρο το οποίο μπορείς να πετύχεις κολλώντας στη βάση του νυχιού σου αυτά τα stickers ντοσιέ που μπορεί να έχεις στο συρτάρι του γραφείου σου.

https://www.instagram.com/p/B99iLJig1eZ/

“1)Κόψε και τα δέκα sticker όπως βλέπεις εδώ 2) βάλε βάση και περίμενε να στεγνώσει 3) κόλλησε πολύ καλά τα αυτοκόλλητα στη βάση του νυχιού 4) βάψε δύο σε κάθε νύχι από το αυτοκόλλητο και πάνω 5) αφαίρεσε προσεκτικά το αυτοκόλλητο προτού στεγνώσουν τα νύχια σου 6) περίμενε 5-10 λεπτά προτού βάλεις top coat ώστε να βεβαιωθείς ότι το χρώμα θα έχει στεγνώσει και voila! Πολύ εύκολο να το δοκιμάσετε, σωστά;”, έγραψε η Michelle Lee κάτω από αυτή τη φωτό.

Πώς σου φαίνεται; Θα το δοκιμάσεις;

 

Read More

And More