Η Emily Ratajkowski έγινε κατάξανθη (και της πάει απίστευτα)!

Είναι μια κατηγορία ανθρώπων που δεν μπορείς να φανταστείς με οποιοδήποτε άλλο χρώμα μαλλιών (ή… οποιαδήποτε άλλα μαλλιά. Τελεία) πέρα από αυτό που έχουν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα η Emrata η οποία έχει το τέλειο καστανό και παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς πειραματιζόταν με κάποιες αλλαγές και άλλες τόσες περούκες, πάντα επέστρεφε στις… ρίζες της. Κυριολεκτικά. Όχι, όμως, αυτή τη φορά.

Λίγες ώρες πριν η Emily Ratajkowski ανέβασε στο instagram ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει το ολοκαίνουργιο χρώμα μαλλιών της το οποίο είναι κατάξανθο (yeap!) με ελαφρώς πιο σκούρα ρίζα. Και από ότι φαίνεται, αυτή η αλλαγή της άρεσε τόσο ώστε στην πορεία μας βομβάρδισε με ένα σωρό φωτό του ανανεωμένου εαυτού της.

https://www.instagram.com/p/CByT0gPJTMm/

Στο παραπάνω βίντεο η ίδια έγραψε: “Ξανθιά. Ευχαριστώ Kerastase”, κάνοντάς μας να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η αλλαγή δεν ήταν αποτέλεσμα μιας αυθόρμητης επιλογής αλλά έγινε σε συνεργασία με το brand του οποίου είναι spokesperson. Επίσης, παρά το lockdown η ίδια βρήκε τρόπο να συνδυάσει αυτή της την αλλαγή με μια επαγγελματική φωτογράφιση από τον Tom Newton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Δεν έχω αλλάξει ποτέ χρώμα στα μαλλιά μου και δεν έχω αλλάξει το μήκος μου σε όλη μου τη ζωή”, είπε η Emrata σε συνέντευξή της στην βρετανική Vogue και συνέχισε: “Απλώς γιορτάζω τα γενέθλιά μου και είμαι πολύ χαρούμενη που θα βγω από την καραντίνα με ένα ολοκαίνουργιο look. Η ομορφιά πρέπει να έχει fun και εσύ πρέπει να εκφράζεσαι μέσα από αυτή. Και, τέλος, εννοείται, αυτή μου η μεταμόρφωση είχε το περισσότερο fun!”.

View this post on Instagram

@emrata ☀️

A post shared by Tom Newton (@tomtakesphotoss) on


Read More

And More