Η Emily Ratajkowski έχει ένα μήνυμα για όσους έγραψαν ότι δεν τους αρέσει με ξανθά μαλλιά!

Η Emily Ratajkowski έχει κάποια στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Σε συνάρτηση με το beauty τα στοιχεία αυτά είναι τα γεμάτα χείλη της, οι φακίδες και τα καστανά μαλλιά της. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε να ταράξει τα νερά και έγινε ξανθιά για πρώτη, πρώτη φορά. Τα comments στο instagram από αυτή της την αλλαγή ήταν πολλά και τα περισσότερα κολακευτικά. Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που σχολίασαν ότι προτιμούσαν την Emrata καστανή.

“Σε όλους λέω ότι δεν μπορεί να κάνουν λάθος με οποιαδήποτε αλλαγή θέλουν να κάνουν. Αλλά αυτά τα ξανθά μαλλιά είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ”, έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος σχολίασε “Πήγαινε πίσω στα καστανά!!!”.

https://www.instagram.com/p/CByT0gPJTMm/

Αρχικά, η Emily αγνόησε όλα αυτά τα σχόλια και πόσταρε κάμποσες φωτογραφίες ως ξανθιά την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο που πέρασε αποφάσισε να απαντήσει σε story της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Γεια σε όλους. Αυτό το μήνυμα είναι για όλους εκείνους τους άντρες- και τις γυναίκες- οι οποίοι σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες μου “Πήγαινε πίσω στο καστανό, “Δείχνεις πολύ καλύτερη καστανή!”. Αυτό που θέλω να σου πω είναι να σταματήσετε να λέτε στις γυναίκες τι να κάνουν με τα μαλλιά τους. Και με τα σώματά τους”, είπε η Emrata περνώντας τα δάχτυλά της μέσα από τα μαλλιά της.

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

 

Read More

And More