Η Emma Roberts επέλεξε ένα hot χρώμα για το φθινόπωρο!

Ένας από τους άγραφους κανόνες της ομορφιάς είναι να ανοίγουμε τα μαλλιά μας το καλοκαίρι και να τα σκουραίνουμε το χειμώνα. Αλλά να που σε κάθε κανόνα υπάρχει η εξαίρεση και η εξαίρεση στην προκειμένη περίπτωση εφαρμόστηκε από την Emma Roberts.

Η ηθοποιός και ανιψιά της Julia Roberts είχε τα μαλλιά της καστανά σκούρα- σοκολατί και αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα τους για το φθινόπωρο όχι υιοθετώντας ένα πιο σκούρα χρώμα όπως θα περίμενε κανείς αλλά ανοίγοντάς τα.

Η αλλαγή έγινε από την Nikki Lee, ιδιοκτήτρια του Nine Zero One, του διασημότερου ίσως κομμωτηρίου στην Νέα Υόρκη, η οποία είπε στο Refinery29: “Από την στιγμή που αποφασίσαμε πως θέλουμε τα μαλλιά μακριά, θέλαμε να εξασφαλίσουμε το γεγονός να μην είναι ψυχρό το ξανθό!”.

Παρά το γεγονός ότι τα καστανά μαλλιά της άρεσαν πολύ, η Nikki Lee αποφάσισε να ανανεωθεί και να υιοθετήσει ένα νέο χρώμα. Πώς σου φαίνεται η αλλαγή της; Επίσης: ακολουθείς κι εσύ αυτό τον άγραφο κανόνα που θέλει να ξανοίγουμε τα μαλλιά μας το καλοκαίρι και να τα σκουραίνουμε τον χειμώνα; Let us know!

 

Read More

And More