Η Emma Watson στη νέα καμπάνια της Lancome! Αλλιώς, τα χρώματα που θα φορέσουμε την Άνοιξη!

Η πρώτη φορά που έφτασε στα αυτιά μου η είδηση ότι η Emma Watson επρόκειτο να είναι το νέο πρόσωπο της Lancome είναι περίπου δύο χρόνια πριν. Έκτοτε, έχουν μεσολαβήσει αρκετές εντυπωσιακές καμάνιες στις οποίες έπρεπε να περάσουν καναδυό λεπτά για να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή που βλέπεις είναι η ίδια που έπαιζε στον Χάρι Πότερ (και εξαιρώ και το μαλλί!).

Πάρε για παράδειγμα την sexy και μυστηριώδη Emma Watson στην καμπάνια των Rouge in Love (αν ψάχνεις ένα πραγματικά διαφορετικό χρώμα στα χείλη σημείωσε το 381Β!). Σε αυτή την καμπάνια η Emma Watson ήταν κάπως έτσι…

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/2_1/LANCOME_ROUGE.jpg

Η Lancome σε μια νέα συνεργασία με την Emma Watson θα λανσάρει την νέα σειρά μακιγιάζ in Love. Και παρόλο που στην Ελλάδα δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμη, μέχρι νεοτέρας μπορείς να δεις ένα δείγμα της σειράς και φυσικά του ολοκαίνουριου visual με την Emma Watson. Αυτή, μάλιστα! Είναι πιο κοντά στο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Χάρι Πότερ!

… Και όπως μπορείς να δεις από τις photos του Mario Testino η Άνοιξη θέλει να είμαστε in love με το ροζ ρουζ, τις λάμψεις, τα λαμπερά χείλη και το χρώμα στα μάτια. Τιρκουάζ κατά προτίμηση!

Αλήθεια, για του γκάλοπ το αληθές, σε ποια από τις δύο καμπάνιες προτιμάς την Emma Watson;

Read More

And More