Η επιδερμίδα του καλού σου υποφέρει; Ιδού το δώρο του!

Μπορεί να παραπονιόμαστε συχνά για τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους έχουμε να ανταπεξέλθουμε, ωστόσο και για τους άντρες δεν είναι εύκολο! Ξενύχτι, υπερωρίες, άγχος και όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μια θαμπή και κουρασμένη όψη… Αλήθεια, ποια ήταν η τελευταία φορά που ο καλός σου παραπονέθηκε για το δέρμα του ή εσύ είδες εκείνες τις τεράστιες μαύρες σακούλες να έχουν κάνει κατάληψη στο πρόσωπό του;

Η Nivea For Men λανσάρει την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου Nivea For Men Q10 με ενυδατικές κρέμες, after shave, gel ξυρίσματος, καθαριμού και roll on που απαλάσσουν την ανδρική επιδερμίδα από κάθε ίχνος κούρασης.
Πολύ αγαπημένο είναι το gel με μικρόκοκκους απολέπισης αλλά και το συνένζυμο Q10 το οποίο καθαρίζει σε βάθος, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα χωρίς όμως να προκαλεί ξηρότητα αλλά και το roller μάτιων, ό,τι πρέπει για τα κουρασμένα μάτια!

Plus: οι πολύ καλές τιμές (κυμαίνονται από €5.00 έως €11.00) που θα σου επιτρέψουν να κάνεις το τέλειο ανέξοδο δώρο ή γιατί όχι, και ολόκληρη τη σειρά!

Read More

And More