Η εταιρία καλλυντικών Bieber Beauty τελείωσε πριν καν αρχίσει! Ποιος είναι ο λόγος!

Ένα μικρό intro για την ιστορία: η Hailey Bieber κάποτε λεγόταν Hailey Baldwin αλλά όταν παντρεύτηκε τον Justin Bieber άλλαξε αμέσως το επίθετό της. Ήταν δε τόσο περήφανη για την νέα της ιδιότητα (σύζυγος Justin Bieber) ώστε αποφάσισε να δημιουργήσει εταιρία καλλυντικών με το όνομα Bieber Beauty και κατέθεσε τα χαρτιά για αυτή την εταιρία.

Να, όμως, που η Bieber Beauty δεν θα μπει ποτέ σε καμία ετικέτα και δεν θα φτάσει στο ντουλάπι του μπάνιου μας. Ο λόγος; Το U.S. Patent & Trademark Office απέρριψε την αίτηση της Hailey Baldwin καθώς το όνομα Bieber Beauty παραπέμπει στον Justin Bieber ο οποίος είχε καταθέσει το όνομα για δημιουργία brand ομορφιάς πίσω στο 2010 και αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγχυση στην αγορά αν και εκείνος αποφάσιζε να κυκλοφορήσει το δικό του brand τελικά.

Fun fact: ο Justin Bieber κατέθεσε το όνομα για την δημιουργία του δικού του brand ομορφιάς έναν χρόνο αφότου ο Stephen Baldwin γνώρισε τον Justin Bieber με την κόρη του, Hailey Baldwin όταν εκείνος ήταν 16 και εκείνη 14.

Read More

And More