Η Eva Mendes άφησε τις κόρες της να της κάνουν μακιγιάζ και ιδού το αποτέλεσμα!

Τους προηγούμενους μήνες της καραντίνας οι διάσημες έμειναν μακριά από τους προσωπικούς τους makeup artist με αποτέλεσμα να μπορούν να αναπτύξουν τα δικά τους skills σε σχέση με το μακιγιάζ. Μοναδική εξαίρεση σε αυτό ήταν η Eva Mendes η οποία φαίνεται πως πέρασε το lock down έχοντας μαζί της τους δικούς της… experts!

Ο λόγος για τις δύο κόρες της, Esmeralda Amada Gosling (πέντε ετών) και Amanda Lee Gosling (τεσσάρων) οι οποίες ανέλαβαν το μακιγιάζ της μαμάς τους και από ότι φαίνεται, χρησιμοποίησαν όλα τα ανοιξιάτικα trends σε ένα look!

“Κέρδισαν!”, έγραψε η Eva Mendes κάτω από αυτή τη φωτό αναφερόμενη προφανώς στις κόρες της οι οποίες αποτύπωσαν όλην την καλλιτεχνική τους διάθεση στο πρόσωπό της, χρησιμοποιώντας μάλιστα και δύο διαφορετικά χρώματα ρουζ στα μάγουλά της. Ωστόσο, στην σκιά φαίνεται να τα πήγαν πολύ καλύτερα αφού το μπλε χρώμα είναι απλωμένο ομοιόμορφα και στα δύο μάτια.

Πάντως, με δύο γονείς ηθοποιούς και τον Ryan Gosling να έχει και δικό του συγκρότημα, ήταν σχεδόν αυτονόητο πως θα είχαν έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τις οποίες εκδήλωσαν σε πρώτη φάση στο πρόσωπο της μαμάς τους!

 

Read More

And More