Η φίλη που θέλουμε! Η Bella Hadid έχει makeup artist για τις κολλητές της πριν βγουν!

Με αφορμή το New York Fashion Week που ξεκινάει σε λίγες μέρες και που ουσιαστικά θα ανοίξει την αυλαία για όλα εκείνα που θα ακολουθήσουν, η Bella Hadid έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar με θέμα την ζωή της στα backstage (να σου θυμίσω ότι η Bella είναι πρόσωπο του Dior backstage οπότε η συνέντευξη δεν θα ήταν τόσο συμπτωματική).

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε σε αυτή την συνέντευξη κρατήσαμε τα δύο πιο εντυπωσιακά: “Πραγματικά δεν υπάρχει μέρα που δεν δουλεύω. Και αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο για μια μέρα λέω μα που πήγαν οι δουλειές μου; Έπειτα, λέω στον εαυτό μου να ηρεμήσει γιατί είναι μόνο μια μέρα, πραγματικά. Δουλεύω, μάλιστα, τόσο πολύ που μια φορά πραγματικά με πήρε ο ύπνος σε μια καρέκλα ενώ ο Peter Philips (καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior Makeup) μου έκανε το μακιγιάζ. Ξύπνησα και είχα αστέρια σε όλο μου το πρόσωπο και το τέλειο eyeliner!”.

https://www.instagram.com/p/BxOfRY5AIgO/

Το δεύτερο πολύ εντυπωσιακό που μας κάνει να θέλουμε την Bella Hadid κολλητή μας είναι η άλλη της δήλωση ότι προτού βγει έχει πάντα έναν βοηθό makeup artist σπίτι της για να κάνει μακιγιάζ στις φίλες της. Συγκεκριμένα, είπε: “Σπάνια βγαίνω έξω πια αν δεν είναι για δουλειά. Σε αυτή την περίπτωση, ετοιμάζομαι σπίτι μου και έρχονται και οι φίλοι μου που ακούμε όλοι μαζί μουσική και ετοιμάζονται κι εκείνοι για έξω. Το σπίτι μου είναι μέρος συνάντησης: όλοι μπαίνουν και κοιτάνε την ντουλάπα μου, ενώ ένας βοηθός μακιγιάζ κάνει το makeup τους ώστε όλοι να νιώθουν και να αισθάνονται όμορφοι!”.

Bella σε θέλω για κολλητή μου!

 

Read More

And More