Η φθινοπωρινή συλλογή της essie είναι εμπνευσμένη από την Ιαπωνία! Δες τα χρώματα!

Τα πράγματα που πρέπει να κάνω τις επόμενες μέρες:
1. Μανικιούρ με τα ολοκαίνουρια βερνίκια της Essie
2. Sushi με τις φίλες μου

Η νέα συλλογή της essie για το φθινόπωρο του 2016 είναι εμπνευσμένη από την καρδιά της μόδας και της ομορφιάς ΤΩΡΑ! Και αν επισκέπτεσαι με κάποια σχετική συχνότητα την στήλη αυτή τότε θα ξέρεις πως η πρωτεύουσα δεν είναι άλλη από την Ιαπωνία!

Εμπνευσμένη από το ταξίδι της στο Τόκιο, η Rebecca Minkoff, Global Color Designer της essie, δημιούργησε μια συλλογή που αντικατοπτρίζει τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν και την ενέργεια του Τόκιο.

Μια παλέτα έξι αποχρώσεων που επιτυγχάνει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο χρώμα που δημιουργεί τάσεις και σε κλασικά look. Στις βαθιές αποχρώσεις περιλαμβάνεται το έντονο σκούρο δαμασκηνί του kimono-over και το εντυπωσιακό πορτοκαλοκόκκινο του playing koi. Το παστέλ γκρι, το γαλάζιο και το ροζ κάνουν τη συλλογή πολυχρηστική και διαχρονικά κομψή. Και σε αυτή τη συλλογή κυριαρχεί το χαρακτηριστικό πνεύμα της essie, με

ονόματα όπως το udon know me και το maki me happy και οι τελευταίες τάσεις της μόδας εκφράζονται μέσα από χρώματα που θα σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη γκέισα.

Ας ψηφίσουμε! Ποιο είναιο το αγαπημένο σου χρώμα; Playing koi για μένα!

Read More

And More