Η Gigi Hadid… εξαφάνισε τα φρύδια της για χάρη του οίκου Prada!

Η Gigi Hadid… εξαφάνισε τα φρύδια της για χάρη του οίκου Prada! | tlife.gr

Το ξέρουμε από το GNTM: αν θέλεις να γίνεις μοντέλο θα πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες. Αστειεύομαι (ως προς το κομμάτι του GNTM) αλλά ναι, αυτή η δουλειά απαιτεί να θυσιάσεις πολλά. Όπως, για παράδειγμα, τα φρύδια σου.

Το νέο για τον κόσμο της μόδας είναι ότι η Gigi Hadid έκλεισε την πρώτη της καμπάνια για τον οίκο Prada, μια συνεργασία που αποτελεί όνειρο για κάθε μοντέλο!

Το νέο για τον κόσμο της ομορφιάς (που τελικά επισκίασε το νέο για τον κόσμο της μόδας!) είναι ότι γι’αυτή την καμπάνια η Gigi Hadid ξάνοιξε τα φρύδια της!

Στην νέα καμπάνια του οίκου Prada για την άνοιξη του 2019 η Gigi Hadid πρωταγωνιστεί μαζί με άλλα μοντέλα πρώτης γραμμής και όλες τους έχουν μπει στον ρόλο της Twiggy: pixie cut και spider lashes.

https://www.instagram.com/p/BsbNhK8njOJ/

Η Gigi Hadid, με την σειρά της, ανέβασε και στον δικό της λογαριασμό στο instagram μια αντίστοιχη φωτό της από την καμπάνια και έγραψε τα εξής: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις τι σημαίνει αυτό για εμένα! Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που ονειρεύεσαι να συμβούν αλλά δεν περιμένεις ποτέ ότι θα τα καταφέρεις. Στην κυρία Prada και όλη την ομάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπειρία και για την ευκαιρία που μου δώσατε. Ήταν μια υπέροχη συνεργασία και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας περισσότερα!».

Συμπέρασμα: η Gigi Hadid γι’αυτή την συνεργασία ήταν διατεθειμένη όχι απλώς να ξανοίξει τα φρύδια της αλλά και να κόψει τα μαλλιά της pixie αν της το ζητούσαν!

 

READ more