Η Gisele μας δίνει tips για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι!

Σου έχουμε πει άπειρες φορές μέσα από εδώ πόσο λατρεύουμε να μαθαίνουμε tips από όμορφα κορίτσια. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι (top, top) top model, έχει super τέλεια μαλλιά, ambassador του Pantene Pro-V και δίνει και τέλεια tips για τέλεια μαλλιά!

Ο λόγος για την Gisele η οποία έδωσε μερικά tips για όμορφα μαλλιά και το καλοκαίρι που α) ήδη εφαρμόζουμε β) οφείλαμε να μοιραστούμε μαζί σου!

– Ο δικός μου σύμμαχος για αυτό το καλοκαίρι είναι η σειρά Αναδόμηση και Προστασία.
– Ο συνδυασμός του σωστού σαμπουάν και conditioner είναι απαραίτητος ενάντια στη φθορά από τον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι ή το χλώριο της πισίνας.
– Για περισσότερη ενυδάτωση χρησιμοποιήστε τη μάσκα Αναδόμηση και Προστασία 3-4 φορές την εβδομάδα.
– Καθιερώνοντας μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς το καλοκαίρι, τα μαλλιά σας θα είναι ενυδατωμένα, υγιή και γεμάτα λάμψη.
– Αποφύγετε το έντονο styling και αφήστε τα μαλλιά σας να κινηθούν ελεύθερα και φυσικά.
– Αποφύγετε τις θερμές ηλεκτρικές συσκευές, όπως το πιστολάκι, το ψαλίδι και την πρέσα που επιβαρύνουν την τρίχα τους καλοκαιρινούς μήνες, αφυδατώνοντάς την ακόμα περισσότερο.
Με τη σειρά Pantene Pro- V Αναδόμηση και Προστασία μπορείς να έχετε έως και 15 φορές πιο δυνατά μαλλιά γιατί το σαμπουάν Pantene περιλαμβάνει τη γνωστή τεχνολογία EDDS (τεχνολογία με αντιοξειδωτική δράση κατά της φθοράς των μαλλιών) και το conditioner περιλαμβάνει ιστιδίνη. Χρησιμοποιώντας το πλήρες πακέτο σαμπουάν και conditioner μαζί της ίδιας σειράς τα μαλλιά μπορούν να είναι υγιή εσωτερικά και όμορφα εξωτερικά.
Αλήθεια, εσύ έχεις κάποια tips για όμορφα μαλλιά το καλοκαίρι;

Read More

And More