Η Hailey Bieber χωρίς μακιγιάζ έχει κάτι που δεν είχαμε προσέξει ποτέ!

Η Hailey Bieber και το instagram της μας έχουν συνηθίσει περισσότερο σε στιλιζαρισμένες φωτό ή εκείνες που δείχνουν πόση αδυναμία έχει στον σύζυγό της, Justin Bieber. Της αρέσει να μοιράζεται στα social φωτό που δείχνουν το υπέροχο μακιγιάζ της από red carpet εμφανίσεις ενώ σπανιότερα ανεβάζει no makeup λήψεις.

Αυτή, λοιπόν, η λήψη είναι και η πιο σπάνια! Η Hailey Bieber τις προηγούμενες μέρες ανέβασε μια φωτό που την δείχνει χωρίς μακιγιάζ και στην οποία αποκαλύπτονται οι υπέροχες φακίδες της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε προσέξει ποτέ ότι έχει φακίδες οπότε αναρωτιόμαστε: είναι δικές της ή πρόκειται για ένα τερτίπι του μακιγιάζ; Στην δεύτερη περίπτωση και αν θέλεις να αντιγράψεις το look και στις δικές σου φωτογραφίες τώρα που θα φύγεις διακοπές επένδυσε σε δύο καφέ μολύβια διαφορετικών αποχρώσεων και σχημάτισε άτακτες τελίτσες σε διαφορετικό μέγεθος. Το βασικό πράγμα που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι: οι φυσικές φακίδες δεν έχουν ποτέ ούτε το ίδιο σχήμα, ούτε το ίδιο μέγεθος ή χρώμα οπότε αυτό ακριβώς πρέπει να μιμηθείς κι εσύ!


Read More

And More