Η Huda Beauty έβγαλε το πρώτο της προϊόν σώματος με έμπνευση από μια διάσημη! Μαντεύεις ποια;

Όλες θέλουμε κάτι από τη λάμψη αυτής της star. Και τώρα μπορούμε να κλέψουμε τουλάχιστον κάτι από τη λάμψη του σώματός της!

Σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου ένα από τα μεγάλα beauty νέα αυτό τον καιρό είναι ότι η Huda Kattan ή/και Huda Beauty λανσάρει το πρώτο της προϊόν σώματος το οποίο α) λέγεται Not Your Mama’s Pantyhose (N.Y.M.P.H. εν συντομία), β) φυσικά και δεν είναι ένα απλό προϊόν ενυδάτωσης σώματος αλλά έχει μέσα του πολύ, πολύ, πολύ λάμψη. Και είναι αυτό που θα δεις παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/Bwjqc_iFqXR/

… και το αποτέλεσμα που αφήνει είναι αυτό που θα δεις πιο κάτω.

https://www.instagram.com/p/Bwj-KoelxJK/

Ωστόσο, υπάρχει και κάτι ακόμη που πρέπει να γνωρίζεις! Γι’αυτό το προϊόν η Huda άντλησε την έμπνευσή της από μια πολύ, πολύ διάσημη τραγουδίστρια με υπέροχα πόδια που πάντα λάμπουν επί σκηνής. Μαντεύεις ποια; Την απάντηση την έδωσε η ίδια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο youtube: “Δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε κάποιο προϊόν σώματος. Ελπίζαμε κάποια στιγμή να το κάνουμε! Πιστεύω σε ότι έχει να κάνει με το body makeup, έπρεπε να είναι κάτι που να είναι πραγματικά πολύ, πολύ, πολύ cool και σταθερό γιατί θέλουμε τα πάντα να έχουν διάρκεια και ειδικά το μακιγιάζ”, είπε και συμπλήρωσε: “Για το συγκεκριμένο προϊόν άντλησα την έμπνευσή μου από την Beyonce και τον τρόπο που κάνει το performance της στην σκηνή. Την είδα πέρυσι στο Coachella και ήταν πραγματικά σαν να της ανήκε το Coachella! Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από αυτά τα πόδια! Φοράει πάντα σορτς και τα πόδια της δείχνουν τόσο δυνατά και υπέροχα! Είναι λαμπερά και αψεγάδιαστα. Πάντα λέγαμε ότι αν κάναμε ένα προϊόν για το σώμα θα θέλαμε να μοιάζει σαν… αυτά τα πόδια!

Το συγκεκριμένο προϊόν θα το βρεις από 3 Μαΐου στο eshop της Huda και από 17 στο eshop των Sephora.

 

Read More

And More