Η Huda Kattan μόλις έβγαλε το πρώτο της skincare προϊόν!

Το skincare είναι η μεγαλύτερη τάση αυτή την στιγμή και δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Αυτό σημαίνει πως μελλοντικά θα δεις πολλά brands που είναι ταγμένα στο μακιγιάζ να εντάσσουν και σειρές φροντίδας προσώπου και πολλές influencer που μας έδειχναν πώς να βαφτούμε να μιλούν για συστατικά στις κρέμες.

Η Huda Kattan, λοιπόν, είναι πολύ έξυπνη ώστε να αγνοήσει αυτή την τάση και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της skincare προϊόν. Ή, μάλλον, μόλις δημιούργησε ένα skincare brand το οποίο εγκαινιάστηκε με αυτό το προϊόν.

Το brand λέγεται Wishful, πρόκειται για ένα skincare brand για όσους αγαπούν το μακιγιάζ και το πρώτο προϊόν που λανσαρίστηκε κάτω από την ομπρέλα αυτού του brand είναι το Yo Glow Enzyme Scrub, ένα απολεπιστικό με AHA, BHA και ένζυμα. Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει απολέπιση ενώ, όπως θα δεις στο βίντεο παρακάτω, το απλώνεις σε καθαρή επιδερμίδα και τρίβεις απαλά. Η ίδια λέει πως το συγκεκριμένο προϊόν την βοήθησε να απαλλαγεί από τα σημάδια ακμής, ενώ πρότεινε να το χρησιμοποιείς αρχικά ανά τρεις- τέσσερις μέρες προκειμένου να δεις πώς θα αντιδράσει η επιδερμίδα σου με δεδομένο ότι τα AHA και τα BHA είναι ερεθιστικά.

Το skincare θέλει πολύ μελέτη αλλά αν μελετήσεις εντατικά και δεις πώς λειτουργεί η επιδερμίδα σου, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Μια καλή αρχή είναι να μάθεις τι είναι τα ΑΗΑ και τα ΒΗΑ και στα αναλύουμε εδώ!

 

Read More

And More