Η Jennifer Connelly είναι η νέα παγκόσμια μούσα της Shiseido!

Η Shiseido κλείνει φέτος τα 140 χρόνια ύπαρξής της στον χώρο της κοσμετολογίας και το γιορτάζει με μια νέα συνεργασία. Ο λόγος για την συνεργασία της με την Jennifer Connelly η οποία γίνεται η μούσα του οίκου παγκοσμίως!

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που “οι δυο τους” συνεργάζονται. “Με την Shiseido έχω μια μακρόχρονη σχέση“, λέει η Jennifer. Συνεργάστηκα με την εταιρία και στα 80’s όταν έκανα μια διαφημιστική καμπάνια για εκείνους και από τότε χρησιμοποιώ εντατικά τα προϊόντα τους. Είναι ωραία να ξανασυναντιόμαστε μετά από τόσα χρόνια”, δήλωσε η ίδια στο WWD.

Η Jennifer Connelly σε παλιότερη διαφημιστική καμπάνια…

Η Jennifer Connelly θα είναι το πρόσωπο της σειράς Future Solution LX και η μούσα της Shiseido για 88 χώρες όπου και πωλείται το luxury brand.


Όσον αφορά την σειρά Future Solution LX πρόκειται για μια premium σειρά αντιγήρανσης που λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 2009. “Θελήσαμε να πάμε την σειρά σε ένα επόμενο επίπεδο. Νιώσαμε ότι η σειρά είχε ανάγκη από μια “φωνή” και ένα πρόσωπο που να ενσαρκώνει όλα όσα πρεσβεύει η σειρά. Πιστεύουμε ότι η Jennifer είναι το πρόσωπο με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν οι καταναλώτριες σε όλο τον κόσμο!”, δήλωσε ο Hiroshi Maruyama, γενικός διευθυντής της Shiseido.

Read More

And More