Η Jennifer Lopez με animal print μαλλιά!

Η Jennifer Lopez με animal print μαλλιά! | tlife.gr

Ο χειμώνας που αφήσαμε πίσω μας (ή που κάποια στιγμή ελπίζουμε να αφήσουμε πίσω μας) ήταν ένας χειμώνας γεμάτος animal print αναφορές: στα ρούχα, στα αξεσουάρ, παντού. Αλλά αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για μια star βεληνεκούς JLO η οποία πήγε αυτό το print σε άλλο level!

Στο νέο της video clip η Jennifer Lopez εμφανίζεται με animal print μαλλιά τα οποία έγιναν από τον Chris Appleton και τα οποία μπορείς να δεις παρακάτω!

«Είμαι παθιασμένος με αυτά τα animal print μαλλιά στην JLO! Τι πιστεύετε;», έγραψε ο προσωπικός της hair stylist για να πάρει την απάντηση από τους περισσότερους ότι είναι εξίσου παθιασμένοι, ενώ ένας follower εύστοχα σχολίασε ότι προβλέπει πως μας περιμένουν πολλά beauty fails από κόσμο που θα επιχειρήσει λανθασμένα να το αντιγράψει!

https://www.instagram.com/p/Bv__MM8gKZe/?utm_source=ig_embed

Close up από το απόσπασμα του video clip Medicine ανέβασε και ο προσωπικός της makeup artist, Scott Barnes, ο οποίος με τη σειρά του σχολίασε τις ξανθές βλεφαρίδες που έβαλε στην JLO δίνοντάς μας το hint ότι πρόκειται για τις Flutter Lashes.

Last chance info: παρά το γεγονός ότι τα μαλλιά της JLO είναι πολύ εντυπωσιακά καλό είναι να τα αφήσεις στα χέρια ενός ειδικού!

 

READ more