Η Jessica Simpson ανέβασε και άλλη φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και extensions!

Έχουμε συνδέσει την Jessica Simpson με την κοκεταρία, τις γενναίες δόσεις makeup και τα πολύ μακριά-με extensions μαλλιά. Αλλά να που το τελευταίο διάστημα η ίδια έχει αρχίσει να απολαμβάνει μια πιο φυσική εικόνα του εαυτού της και, μάλιστα, την απολαμβάνει τόσο ώστε φροντίζει να μοιράζεται τη στιγμή μαζί μας μέσα από φωτογραφίες.

Δεν είναι, λοιπόν, η πρώτη φορά που την βλέπουμε να ανεβάζει μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς extensions και πιστεύουμε πως δεν θα είναι και η τελευταία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This is blurry, but good Lord I love to be extension free

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις

“Αυτή η φωτογραφία είναι θολή αλλά πόσο μου αρέσει ο εαυτός μου χωρίς extensions” έγραψε κάτω από αυτή τη λήψη. Βεβαίως, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά και όλα τους πολύ θετικά: “Τα μαλλιά σου είναι τόσο πλούσια και χωρίς τα extensions” έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: “Έχεις υπέροχα μαλλιά! ‘Αφησε τα να μακρύνουν!”, έγραψε κάποιος άλλος.

Όπως είπαμε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια ανεβάζει μια no makeup/no exte photo της. Λίγο καιρό πριν είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία στην οποία εκτός του ότι είναι πολύ φυσική, είναι και πολύ αδυνατισμένη ή, καλύτερα, τόσο αδυνατισμένη ώστε να φοράει τζιν που είχε από το σχολείο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I have kept these throwback True Religion jeans in my closet for 14 yrs (I’m not exaggerating!). I figured that since I’m in the final hours of my 30’s I’d give them another try, and hello 40, so nice to meet you 🤸🏼‍♀️🙌🏼🥳

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η νέα εκδοχή της Jessica Simpson;

 

 

Read More

And More