Η Jessica Simpson ανέβασε photo χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενθουσίασε τους followers της και ξέρουμε γιατί!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια διάσημη χωρίς μακιγιάζ και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Πλέον, αυτό γίνεται με τέτοια συχνότητα ώστε δεν πρέπει πλέον να μας κάνει εντύπωση. Πρέπει, απλώς, να μάθουμε να αγαπάμε την επιδερμίδα μας και να την φροντίζουμε εντατικά.

Να, όμως, που όταν κάποια κάνει full makeup, το να τη δεις ξαφνικά χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε κάνει να ξαφνιάζεσαι (ευχάριστα!) και να κάνεις θέμα τα αυτονόητα, ότι δηλαδή κάτω από το foundation υπάρχει επιδερμίδα.

Αυτό συνέβη και με την Jessica Simpon η οποία ανέβασε μια φωτό στο instagram και ξεσήκωσε τους followers της. Στην φωτογραφία αυτή η ίδια υπογράφει το νέο της βιβλίο από την άνεση του σπιτιού της αλλά αυτό που κλέβει τελικά την παράσταση είναι η τέλεια και πολύ λαμπερή επιδερμίδα της!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

At it again…from my cozy place. 💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις

Το νέο της βιβλίο λέγεται Open Book αλλά αυτό που θα θέλαμε στην πραγματικότητα είναι η Jessica Simpson να κάνει μια… open book εξομολόγηση για τα μυστικά του skincare της και να μας πει πώς κατορθώνει να έχει αυτή την πολύ λαμπερή επιδερμίδα. Αν την είχαμε δεν θα περνούσαμε ούτε μέρα με foundation!

Oh wait! Εδώ μπορείς να βρεις οκτώ προϊόντα που θα σου δώσουν την λαμπερή επιδερμίδα που βλέπεις παντού στο instagram!

 

Read More

And More