Η JLO έκανε το πρώτο συγκλονιστικό μακιγιάζ του 2020 και ξέρουμε με ποια προϊόντα και πού θα τα βρεις!

Στο πρώτο μεγάλο event της χρονιάς έκανε ποδαρικό η Jennifer Lopez η οποία πήγε έχοντας το τέλειο μακιγιάζ και κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την επόμενη έξοδό μας ώστε να το αντιγράψουμε. Η ίδια εμφανίστηκε, λοιπόν, στο Palm Springs International Film Festival με ένα μακιγιάζ που έγινε από τον επί χρόνια προσωπικό της makeup artist και φίλο, Scott Barnes.

Το μακιγιάζ της κινήθηκε στη γνωστή bronzing βάση που αγαπά η JLO σεταρισμένη με nude χείλη, ενώ η έμφαση δόθηκε στο μακιγιάζ των ματιών της που ήταν αρκετά διαφορετικό από ότι είχαμε συνηθίσει και στηρίζονταν στους παστέλ τόνους.

Ο ίδιος ο Scott Barnes ανέβασε τις παραπάνω φωτό στο instagram του και έδωσε info για τα προϊόντα που χρησιμοποίησε. Σημείωσε: για το μακιγιάζ της JLO χρησιμοποίησε τις τρεις ολοκαίνουργιες παλέτες του, Snatural Eyeshadow Palette, Colour Bomb Eyeshadow Palette και Chic Cheek Blush Palette. Πρόκειται για προϊόντα που φέρουν την υπογραφή του και τα οποία ήρθαν μόλις στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up. Παρακάτω σου έχουμε τα προϊόντα ακριβώς και πού θα τα βρεις!

Snatural – Παλέτα σκιών by by Scott Barnes, €78.00, www.makemeup.gr. Αυτή η παλέτα του Scott Barnes περιέχει τις signature… snatural αποχρώσεις του, όπως του αρέσει να τις αποκαλεί! Είκοσι χρώματα που σετάρονται τέλεια μεταξύ τους ή/και το καθένα μόνο του.

Color Bomb – Παλέτα σκιών by by Scott Barnes, €78.00, www.makemeup.gr. Είκοσι αποχρώσεις σε σκιές με τέλεια απόδοση χρώματος, από τα πιο γήινα μέχρι τα πιο fancy και έντονα!

Chic Cheek – Παλέτα ρουζ by Scott Barnes, €54.00, www.makemeup.gr. Η παλέτα αυτή περιέχει έξι αποχρώσεις ρουζ ενώ αυτά που βλέπεις στην αριστερή στήλη είναι ενισχυτές χρώματος. Αν θέλεις, δηλαδή, περισσότερη ένταση βάζεις αυτά τα χρώματα από κάτω, από πάνω την απόχρωση ρουζ που θα επιλέξεις και το χρώμα στα μάγουλά σου βγαίνει ακόμη πιο έντονο!

 

Read More

And More