Site icon TLIFE

Η JLO στο εξώφυλλο του περιοδικού Variety με ένα μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο!

Singer-Actress Jennifer Lopez wore a Gucci track pants with a denim jacket in New York City Pictured: Jennifer Lopez Ref: SPL5103780 130719 NON-EXCLUSIVE Picture by: Felipe Ramales / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 56567623 photodesk@splashnews.com World Rights

Αν θέλεις να δεις ποιο θα είναι το επόμενο big thing στα νύχια θα πρέπει να τσεκάρεις μερικά εξώφυλλα περιοδικών (September issue), να δεις τι ανεβάζουν οι celebrity nail artist ανά τον κόσμο, τι χρώμα βάφουν στην πλειοψηφία τους οι stars και τι νέο λανσάρουν οι οίκοι καλλυντικών.

Ρίχνοντας, λοιπόν, μια γρήγορη ματιά σε όλα τα παραπάνω, καταλήγουμε ότι το περλέ λευκό (προτιμώ τον όρο pearly white) είναι το big thing του φθινοπώρου και είναι το ίδιο χρώμα με το οποίο φωτογραφήθηκε η JLO στο εξώφυλλο του Variety. Ιδού!

Το μανικιούρ έγινε από τον celebrity nail artist (ή… man-icurist, όπως προτιμά να τον λένε), Tom Bachik, ενώ η Jin Soon Choi, μια άλλη πολύ διάσημη nail artist, είπε στο Popsugar γι’ αυτό το χρώμα: “Αν θεωρήσουμε ότι το λευκό είναι το τέλειο χρώμα για καλοκαίρι, τότε το περλέ λευκό είναι ιδανικό για το φθινόπωρο. Η pearly υφή δίνει μια κομψή διάσταση στο λευκό και εγκαινιάζεις τέλεια τη νέα σεζόν!”.

Last chance info: ένας οίκος καλλυντικών πρόκειται να κυκλοφορήσει το τέλειο λευκό. Stay tuned!

 

© 2024 tlife.gr