Η Julianne Moore είναι 50! Κι εδώ αποκαλύπτει ποια προϊόντα χρησιμοποιεί! Ενδιαφέρον!

Η Julianne Moore είναι το νέο πρόσωπο της L’Oreal! Και μόλις υπέγραψε με τον όμιλο για την ολοκαίνουρια αντιγηραντική σειρά Cellular Renaissance.

Μιλώντας στο WWD η ίδια είπε: “Χρησιμοποιώ πραγματικά προϊόντα L’Oreal και είναι δύσκολο να μην το κάνω. Κάθε μοντέρνα γυναίκα ψωνίζει από οπουδήποτε καλλυντικά, αλλά εγώ περισσότερο το κάνω από τα αεροδρόμια και τα φαρμακεία. Είναι υπέροχο να προμοτάρεις κάτι στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι”.

Στην συνέντευξή της δε, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με την L’Oreal και στην ερώτηση αν τα καλλυντικά βοηθούν στο να είσαι ο εαυτός σου καθημερινά, εκείνη απάντησε: Φυσικά ναι! Είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη οπότε για να δώσω χρώμα στο πρόσωπό μου πρέπει να χρησιμοποιώ καλλυντικά. Κυρίως μάσκαρα και ρουζ. Όταν βγαίνω πάντα χρησιμοποιώ την μάσκαρα Voluminous Million Lashes. Επίσης μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Glam Bronze La Terra για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό touch. Και όπως κάθε γυναίκα, μου αρέσει λίγο concealer.

Και μερικά ακόμη info για το beauty routine όπως τα έδωσε στην συνέντευξή της: Η περιποίηση του προσώπου είναι πολύ σημαντική για μένα. Αφού πλύνω το πρόσωπό μου με ένα απαλό καθαριστικό, βάζω ένα λαδάκι προσώπου, έπειτα ενυδατική και αντηλιακή. Χρησιμοποιώ καθημερινά αντηλιακή από όταν ήμουν 23. Για την καθημερινή μου περιποίηση προσώπου μου αρέσει η Renaissance Cellulaire. Έχει πλούσια σύνθεση και δίνει στην επιδερμίδα μου λάμψη!.

Αλήθεια, κάποιες άλλες ιδέες και μυστικά περιποίησης για ηλικίες των 50;

Read More

And More