Η Kaia Gerber με baby bangs στο show του οίκου Miu Miu!

Η Kaia Gerber με baby bangs στο show του οίκου Miu Miu! | tlife.gr

Baby bangs: εκείνες οι αφέλειες που είναι πολύ πιο κοντές από τις συμβατικές (εξού και baby) σε μήκος που καλύπτουν περίπου το 1/3 του μετώπου και αφήνουν τα φρύδια να φανούν. Από ότι φαίνεται, το συγκεκριμένο haircut θα είναι big thing για την νέα σεζόν καθώς το είδαμε σε αρκετές πασαρέλες και με μεγαλύτερη συχνότητα στα μοντέλα του οίκου Miu Miu. Εκεί εμφανίστηκε και η Kaia Gerber με baby bangs…

info@imaxtree.com

Αυτά τα baby bangs ήταν αποτέλεσμα hair extensions, τόσο οι αφέλειες όσο και τα μήκη, ενώ «υπεύθυνος» για το αποτέλεσμα αυτό ήταν ο Guido Palau, creative director της Redken: «Το show του οίκου Miu Miu ήταν φέτος πολύ δυναμικό. Τα κορίτσια του οίκου αυτά είναι «σκληρά», σοφιστικέ, με μια επαναστατική διάθεση πάντα και προκειμένου να το γιορτάσουμε αυτό έκανα πολλά διαφορετικά κουρέματα όπως καρέ, pixie cut, baby bangs ενώ πολλά από αυτά ήταν μισά περούκες- μισά αληθινά μαλλιά!».

Πάντως, με δεδομένο ότι η Kaia Gerber περπάτησε μια ώρα πριν στο show της Chanel χωρίς αυτά τα μαλλιά, τότε μιλάμε σίγουρα για περούκα!

Και τώρα το πιο σημαντικό: πώς αισθάνεσαι για τα baby bangs; Θα έκανες ποτέ;

 

READ more