Η Kaia Gerber μένει σπίτι με το αγόρι της και δοκιμάζουν πολύ extreme μακιγιάζ που πρέπει να δεις!

So here’s the thing! Αυτές τις μέρες έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο για να κάνουμε ατελείωτο scroll down στους αγαπημένους μας λογαριασμούς στο instagram όπου οι διάσημοι μας κρατούν τέλεια παρέα. Αυτό κάνουμε, λοιπόν!

Ένας από τους αγαπημένους μας λογαριασμούς είναι και αυτός της Kaia Gerber αλλά και του Tommy Dorfman. Το ζευγάρι, όπως και όλοι μας, μένει σπίτι αυτό το διάστημα, αλλά σε αντίθεση με το τι θα κάναμε όλοι μας (εμείς με τα αγόρια μας!) εκείνοι πειραματίζονται με το μακιγιάζ. Ιδού, λοιπόν, τα makeup looks που δημιούργησαν και ανέβασαν στο instagram αυτές τις μέρες.

“Είναι ωραίο να έχεις hobby, τους αγαπημένους σου και την οικογένειά σου μαζί κατά την διάρκεια της καραντίνας. Επίσης, κάνε με add στο TikTok”, έγραψε εκείνος κάτω από αυτή τη σειρά φωτογραφίων με μερικά πολύ τολμηρά beauty looks. Στο κάτω- κάτω, το μακιγιάζ είναι τέχνη. Σωστά;

Και παρακάτω, το βίντεο από το TikTok που ανέβασαν λίγο αργότερα και το οποίο δεν είναι beauty αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

HIT THE BACK @tiktok CHALLENGE @kingprincess69 ✌🏻#kaiagerber #tiktok #socialdistancing #quarentine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tommy dorfman (@tommy.dorfman) στις

Read More

And More