Η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Kylie Jenner έχει τα πιο τέλεια παστέλ χρώματα!

Πολλά πράγματα μπορείς να πεις για την Kylie Jenner. Αυτό που δεν μπορείς για την Kylie Jenner είναι ότι τα καλλυντικά της δεν έχουν τεράστια απήχηση και ότι ήταν η πρώτη star που έκανε και ένα τόσο πετυχημένο brand καλλυντικών ανοίγοντας το δρόμο και για όλες τις επόμενες (όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, η Rihanna ακολούθησε!).

Σε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο, λοιπόν, η Kylie Jenner θα βγάλει σε κυκλοφορία την νέα καλοκαιρινή συλλογή Kylie Cosmetics που φέρει τον τίτλο Sea Collection, αποτελείται από έντεκα προϊόντα, έχουν τέλεια παστέλ χρώματα και αυτά εδώ είναι μερικά από τα πιο αγαπημένα μας!

Πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής συλλογής είναι η παλέτα Under The Sea η οποία αποτελείται από 12 διαφορετικές σκιές σε ματ και ιριδίζουσες υφές, όλες τους με πολύ ενδιαφέροντα ονόματα όπως το Mermaid Mama.

Αλήθεια, από τα παρακάτω ποια είναι η αγαπημένη δική σου απόχρωση- όνομα;

Επόμενο best seller της συλλογής είναι οι μονές σκιές, Shimmer Eye Glaze, που έχουν πλούσιο χρώμα και έχουν μια σχεδόν… wet υφή όπως απλώνονται στα μάτια. Παρακάτω η Kylie φοράει την απόχρωση Aqua Mama.

Όλα τα προϊόντα της σειράς θα τα βρεις εδώ σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Kind reminder: γίνονται sold out σε dt οπότε αν θέλεις να φτάσουν όντως στα χέρια σου θα πρέπει να έχεις το νου σου!

 

Read More

And More