Η καραντίνα ανάγκασε την Kylie Jenner να αφαιρέσει ακόμη και τα ψεύτικα νύχια της!

Η καραντίνα είναι μια πολύ καλή αφορμή να ξεκουραστείς! Να ξεκουραστείς εσύ, η επιδερμίδα σου από το συνεχόμενο μακιγιάζ και τους ρύπους της πόλης, τα μαλλιά σου από το εντατικό styling και τις βαφές και τα νύχια σου από τ0 ημιμόνιμο μανικιούρ. Και έχει επικρατήσει τόσο πολύ αυτή η άποψη που αφορά την εξίσωση καραντίνα- ομορφιά, ώστε την υιοθέτησε ακόμη και η δεν-έχω-υπάρξει-ποτέ-πιο-φυσική, Kylie Jenner.

Από την περασμένη εβδομάδα έχουμε δει την πλουσιότερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner να έχει αφαιρέσει όλα τα της τα extensions και να μας έχει επιτρέψει για πρώτη φορά να δούμε πώς είναι τα μαλλιά της φυσικά ενώ μόλις έκανε και αυτό: αφαίρεσε τα μακριά, ακρυλικά νύχια της.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η ίδια έκανε live με την ελληνικής καταγωγής κολλητή της φίλη, Stasie Karanikolaou, όπου είπε το εξής: “Αυτή είναι η πρώτη φορά που αφήνω τα μαλλιά μου φυσικά!” ενώ έδειξε και τα νύχια της από τα οποία (Surprise! Surprise!) είχε αφαιρέσει το ακρυλικό: “Σταμάτα! Νιώθω τόσο άβολα”, είπε στην φίλη της όταν εκείνη έδειξε τα μακριά ροζ νύχια της. Ωστόσο, η Kylie πρόσθεσε ότι ο λόγος που αφαίρεσε το ακρυλικό δεν είναι γιατί τα νύχια της είχα χαλάσει αλλά γιατί βλέπει αυτή την περίοδο ως την τέλεια αφορμή να ξεκουράσει την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια της. “Δεν χρειαζόταν καν να βγάλω τα νύχια μου. Αυτή είναι η τέλεια περίοδος να βγάλεις τα extensions, τα νύχια σου ή τις ψεύτικες βλεφαρίδες!”.

Παραπάνω το νέο μανικιούρ της Kylie Jenner από κάποια άλλα stories που ανέβασε. Είσαι μαζί της; Βρίσκεις κι εσύ αυτό το διάστημα την τέλεια αφορμή για να είσαι πιο φυσική;

 

Read More

And More