Η Kat Von D δεν έχει πια τα Kat Von D!

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έγιναν στον κόσμο της ομορφιάς την προηγούμενη δεκαετία είναι ότι δημιουργήθηκαν beauty brands τα οποία ήταν προσωποκεντρικά αφού συνδέονταν άμεσα με τον “δημιουργό” τους ο οποίος έβγαινε μπροστά.

Ένα από αυτά τα πολύ δυνατά brands ήταν και η Kat Von D που ανήκε στην tattoo artist Kat Von D, που έχει διάφορα προϊόντα μακιγιάζ με βασικό χαρακτηριστικό την μεγάλη τους διάρκεια και που στην Ελλάδα τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

Το μεγάλο νέο σε σχέση με την Kat Von D και τα… Kat Von D είναι ότι μόλις ανακοινώθηκε ότι η ίδια αποχώρησε από την εταιρία της. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρίας αλλά και όσα πόσταρε η ίδια στο instagram, ο λόγος της αποχώρησής της είναι ότι μετά την γέννηση του παιδιού της δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις: “Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν η χρονιά που έφερε τις μεγαλύτερες αλλαγές για μένα. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, γέννησα τον όμορφο γιο μου, λάνσαρα την vegan συλλογή μου με παπούτσια και αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένη στην κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου δίσκου μου, ενώ θα ακολουθήσει και ολόκληρο tour. Όσο κι αν εύχομαι να μπορούσα να ισορροπήσω ανάμεσα σε όλα αυτά και να συνεχίσω με την συλλογή μακιγιάζ μου, μου είναι πλέον σαφές ότι δεν μπορώ να κάνω τα πάντα στο μάξιμουμ!”, έγραψε η ίδια.

Read More

And More