Η Kate Middleton αποκάλυψε τα γκρίζα μαλλιά της όταν εμφανίστηκε με άβαφη ρίζα!

Δεν έχουν περάσει μερικές μέρες από τότε που ανακάλυψα μια σφηκοφωλιά με άσπρες τρίχες ακριβώς πάνω στην χωρίστρα και έκτοτε κυκλοφορώ στην πιο… μοιραία εκδοχή μου με βαθιά χωρίστρα στο πλάι (για το μοιραία, δεν πείθω κανέναν!). Και είναι κάπως ανακουφιστικό να ξέρω (πλέον!) ότι εγώ και η Δούκισσα του Cambridge μοιραζόμαστε κάτι κοινό! Ακόμη κι όταν μιλάμε για άσπρες τρίχες!

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι η Kate Middleton έχει λευκά μαλλιά τα οποία αποκάλυψε όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση στις 7 Νοεμβρίου έχοντας την ρίζα της άβαφη.

Και προτού βιαστείς να με κρίνεις για την βαρύτητα της είδησης, να σου πω ότι πρόκειται για ένα beauty θέμα που έχει κάνει τον γύρο των μεγαλύτερων sites ανά τον κόσμο και πως δεν θα μπορούσα να σε αφήσω ανενημέρωτη. Σωστά;

Μεταξύ των μεγαλύτερων site ήταν και η Daily Mail στην οποία μίλησε και ο Daniel Galvin Jr, διάσημος κομμωτής της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως αν βγάζεις γκρι μαλλιά είναι σημαντικό να κάνεις την χωρίστρα σου σε σημείο που δεν φαίνονται τα γκρίζα (χα!) και ότι πολλές γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ασπρίζουν λόγω των ορμονικών αλλαγών.

Αλήθεια, υπάρχει καμία εκεί έξω που μπορεί να το επιβεβαιώσει;

Bonus info:
Πάντως, αν έχεις γκρι μαλλιά και δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο ή δεν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου εδώ θα βρεις υπερτέλειο beauty tip!

Read More

And More