Η Kate Moss έδωσε αυτή την συμβουλή στην κόρη της για να πετύχει την τέλεια γραμμή eyeliner!

Όταν η μαμά σου είναι η Kate Moss έχεις πρόσβαση στις καλύτερες beauty συμβουλές τις οποίες εφαρμόζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης, όταν η μαμά σου είναι η Kate Moss έχεις περισσότερες πιθανότητες να κλείσεις μια καμπάνια με τον Marc Jacobs από κάποιο άλλο μοντέλο. Αυτά για τον νεποτισμό, συνεχίζουμε με τα beauty tips…

Στην τελευταία beauty καμπάνια για τον Marc Jacobs, η Lila Moss εμφανίζεται έχοντας το τέλειο flick eyeliner, ή πιο απλά, την τέλεια τραβηγμένη γραμμή που όλες θα θέλαμε να έχουμε. Το μυστικό για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα; Η νεαρότερη Moss αποκάλυψε την συμβουλή που της έχει δώσει η μαμά της.

“Η μαμά μου μου έχει πει όταν απλώνω eyeliner να τεντώνω ελαφρώς το κινητό βλέφαρο ώστε να απλώνεται καλύτερα η γραμμή και όταν φτάνω στην εξωτερική γωνία να ανεβάζω ελαφρώς προς τα φρύδια. Επίσης, όταν απλώνω eyeliner φροντίζω να έχω σταθερό χέρι και μπροστά μου έναν μεγεθυντικό καθρέφτη για να είμαι πιο ακριβής με την γραμμή. Όταν έχεις έναν καθρέφτη πιο μακρινό είναι δύσκολο να κάνεις την γραμμή πολύ κοντά στην ρίζα του κινητού βλεφάρου”, είπε.

Αλήθεια, εσύ έχεις κάποια tips για να απλώνεις το eyeliner;

 

Read More

And More