Η Kate Moss λέει ότι μαθαίνει όλα τα μυστικά του μακιγιάζ από την 16χρονη κόρη της!

Η Kate Moss είναι ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα που έχουν περάσει από αυτόν τον κόσμο. Έχει κάνει δεκάδες εξώφυλλα, έχει φωτογραφηθεί για εκατοντάδες καμπάνιες και έχει διανύσει χιλιόμετρα στην πασαρέλα. Επίσης, έχει συνεργαστεί με τους top makeup artist του χώρου. Παρόλα αυτά, η Kate Moss δήλωσε ότι τα πάντα για το μακιγιάζ αλλά και το contouring τα μαθαίνει από την 16χρονη κόρη της και τις φίλες της!

Η Kate Moss φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar και μεταξύ άλλων είπε:”Η κόρη μου, μου μαθαίνει τα πάντα! Η Lila και οι φίλες της διαβάζουν όλα αυτά τα beauty blogs και ακολουθούν αυτούς τους λογαριασμούς στο instagram που δείχνουν τα πάντα για την ομορφιά κι έτσι συνεχώς είναι: “Μαμά πρέπει να δοκιμάσεις αυτό!” Κάνει contouring και πολλά πράγματα ακόμη, τα οποία είμαι πολύ σίγουρη ότι μου κάνουν κι εμένα στη δουλειά αλλά ποτέ δεν προσέχω! Είμαι πολύ απασχολημένη με το να συζητάω!”, είπε.

Η κόρη της Kate Moss μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με τον οίκο Marc Jacobs και είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για τα καλλυντικά (η προκάτοχός της ήταν η Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford). Μιλώντας για αυτή της την εξέλιξη στο χώρο η ίδια λέει πως θέλει να είναι ένα θετικό και υγιές πρότυπο για την κόρη της και να την εμπνεύσει και επαγγελματικά: “Για την Lila και τις φίλες της είναι πολύ πιο εύκολο να αντλούν έμπνευση από οπουδήποτε μιας και είναι εκεί, στα κινητά τους και έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Αλλά την ίδια στιγμή είμαι κι εγώ εκεί για εκείνη και βλέπει ότι δεν έχω εμμονή με τον εαυτό μου οπότε ελπίζω πως κάποια  στιγμή θα της περάσει!”.

Μιλώντας για την σχέση με τον εαυτό της η ίδια επισημαίνει ότι δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ σοβαρά και ότι δεν είναι σκλάβος της ομορφιάς! “Ακόμη κι όταν βγαίνω βράδυ αργά μου είναι πολύ δύσκολο να φορέσω ψεύτικες βλεφαρίδες ή να κάνω full makeup. Κάποιες φορές η Pat McGrath μου λέει “Έλα, αγάπη μου, να βάλουμε μερικές βλεφαρίδες!”. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα βάλω ποτέ μόνη μου στον εαυτό μου!”.

Αυτά είπε η effortless, super cool Kate Moss. Ακριβώς επειδή έχει μια γεμάτη ζωή και έχει κάνει μια ουσιαστική καριέρα!

 

Read More

And More