Η Katy Perry έχει τα πιο χριστουγεννιάτικα beauty looks στο τελευταίο της βίντεο κλιπ!

Είναι Χριστούγεννα και αν δεν έχεις καταλάβει πότε έφτασε ο καιρός, άφησε την Katy Perry να σε βάλει στο κλίμα! Η τραγουδίστρια που κάθε φορά μας συστήνει στα πιο ιδιαίτερα- extreme- δεν-έχουμε-λόγια beauty looks το απογείωσε μια ακόμη φορά. Η ίδια μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο Cozy Little Christmas και στο βίντεο κλιπ κάθε εμφάνισή της είναι μοναδική!

Στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται και ως ξανθιά και ως μελαχρινή και αλλάζει εντελώς το μακιγιάζ της το οποίο, και στις δύο περιπτώσεις, είναι απόλυτα γιορτινό. Ένα από τα πράγματα που μας άρεσαν περισσότερο ήταν το candy eyeliner στο κινητό βλέφαρο διά χειρός Anthony Nguyen που είναι ο προσωπικός της makeup artist, ενώ για το look με τα μαύρα μαλλιά την βλέπουμε να φοράει μικροσκοπικά κρύσταλλα λάμψης και να έχει τα χείλη της βαμμένα κόκκινα.

Το βίντεο κλιπ κλείνει με την Katy Perry να έχει στα μαλλιά της στολισμένο ένα… χριστουγεννιάτικο δέντρο (yeap!). Και μπορεί για το τελευταίο να μην είμαι τόσο σίγουρη, αλλά γιατί να πεις όχι σε ένα candy eyeliner τα Χριστούγεννα;

https://www.instagram.com/p/B5jg3GlpokI/

 

Read More

And More