Η Katy Perry με τα πιο ξανθά- πιο μακριά μαλλιά που την έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!

Για πολλά χρόνια η Katy Perry πειραματιζόταν με πολλά και διαφορετικά looks και κατά καιρούς την έχουμε δει με κάθε πιθανό χρώμα στα μαλλιά της και κάθε πιθανό χτένισμα ή μήκος. Μέχρι που αποφάσισε να υιοθετήσει ένα signature beauty look: pixie cut σε ξανθό τόνο.

Για αυτή της την απόφαση η ίδια είχε πει: “Στον κόσμο αρέσει πολύ να μιλάει για τα μαλλιά μου. Τα θέλουν είτε πιο μακριά είτε δεν τους αρέσει το μήκος. Θέλω τόσο πολύ να είμαι η Katheryn Hudson (σ.σ. το πραγματικό της όνομα) που πολλές φορές δεν θέλω να μοιάζω καν σαν την Katy Perry!”.

Χρόνια μετά την απόφασή της να υιοθετήσει ένα signature beauty look, η Katy ή Katheryn αποφάσισε και πάλι να αλλάξει τα μαλλιά της και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες παρακάτω, αυτά είναι τα πιο μακριά φυσικά μαλλιά με την οποία την έχουμε δει όλο το τελευταίο διάστημα!

Και συνεχίζοντας την συνέντευξη που είχε δώσει και στην οποία μιλούσε, μεταξύ άλλων, και για τα μαλλιά της: “Κόβω τα μαλλιά μου γιατί θέλω να είμαι ο πραγματικός εαυτός μου 100%. Με πονάει όταν νιώθω ότι δεν μπορώ να το κάνω!”.

Αν η Katy Perry νιώθει έτσι για τα μαλλιά της και αν αποφάσισε τώρα να τα μακρύνει, μήπως αυτή η αλλαγή της μας προετοιμάζει για μια άλλη αλλαγή στη ζωή της; Επίσης: εσύ… εκφράζεις τα συναισθήματά σου μέσα από τα μαλλιά σου;

 

Read More

And More