Η Katy Perry στην πρώτη της selfie μετά την γέννηση του παιδιού της!

Η Katy Perry είναι γνωστή για δύο πράγματα: για την ικανότητά της να μεταμορφώνεται και για την ειλικρινή σχέση που έχει με τους followers της ότι και να γίνει! Και αυτή η σχέση δεν άλλαξε ούτε μετά την γέννηση του παιδιού της στις 26 Αυγούστου με τον Orlando Bloom.

Η τραγουδίστρια του Smile, λοιπόν, μόλις ανέβασε την πρώτη της selfie στην οποία διατηρεί και τα δύο παραπάνω στοιχεία και τελικά είναι μια selfie που συνδυάζει ειλικρίνεια και χιούμορ.

Λίγες ώρες πριν, και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη τα MTV VMA στα οποία η ίδια ήταν προτεινόμενη για βραβείο στην κατηγορία Best Cinematography για το βίντεο κλιπ Harleys in Hawaii (τελικά το βραβείο κέρδισε η Lady Gaga και η Ariana Grande για το Rain on Me), η Katy Perry ανέβασε αστειευόμενη το δικό της red carpet look.

Στην παραπάνω selfie προφανώς και δεν έχει ίχνος makeup και hairstyling, ενώ αστειευόμενη γράφει Hair n Makeup by: @exhaustion, aka μακιγιάζ και μαλλιά από την εξάντληση. Το σώμα της διατηρεί ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης ενώ φοράει το ειδικό bustier του θηλασμού.

Μας αρέσει πολύ που η Katy Perry διατηρεί αυτή την ειλικρινή της σχέση με τους followers της και μετά την γέννηση της κόρης της. Και ίσως τώρα να την αγαπήσαμε λιιιιιιγάκι περισσότερο.

 

Read More

And More