Η Khloe και η Kourtney Kardashian εξομολογήθηκαν ότι δεν λούζονται συχνά τελευταία. Μήπως το έκανες κι εσύ;

Οι προηγούμενες μέρες της καραντίνας έφεραν τα πάνω- κάτω στις ζωές όλων μας: τρώγαμε πρωινό στις 12, κοιμόμασταν στις 2, κάποιες φορές (όχι εμείς!) κάποιες έκαναν skip το skincare routine τους για μια μέρα και δεν λουζόμασταν αρκετά συχνά.

Πράγματι, οι μέρες της καραντίνας ήταν μια καλή ευκαιρία για να εκπαιδεύσουμε τα μαλλιά μας να μην είναι τόσο λιπαρά, όπως σου είχαμε γράψει κι εδώ. Και δεν ήμασταν μόνες μας σε αυτό! Από ότι φαίνεται και οι αδερφές Kardashian έκαναν το ίδιο και πιο συγκεκριμένα η Kourtney και η Khloe.

Σε ένα live που έκαναν οι δυο τους λίγες μέρες πριν η Khloe λέει στην αρχή του βίντεο πως αυτά είναι τα μαλλιά της όταν έχει κάνει μόλις ένα ντους και τα έχει αφήσει να στεγνώσουν φυσικά στον ύπνο, ότι μαλλιά, τουλάχιστον, έχουν βραχεί! Αυτό που εξηγούν και οι δύο είναι πως το να πλένεις τα μαλλιά σου κάθε-μία-μέρα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην τρίχα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: γιατί το καθημερινό λούσιμο τους στερεί τα καλά έλαια που θρέφουν την τρίχα, γιατί με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η ψαλίδα αλλά και γιατί ακόμη βάζοντας κάθε μέρα προϊόντα στα μαλλιά σου και χωρίς να τα ξεπλένεις καλά μπορεί να προκαλέσεις build up προϊόντων.

Στην συνέχεια του βίντεο η Kourtney εξηγεί ότι ένα tip που ακολουθεί είναι να πλένει τα μαλλιά της με σκέτο νερό μετά την γυμναστική (!) ενώ η Khloe λέει πως στην αρχή της εβδομάδας κάνει ένα “full shampoo wash”, όπως το ονομάζει και για τις υπόλοιπες μέρες χρησιμοποιεί dry shampoo.

Πώς σου φαίνονται όλα τα παραπάνω; Εσύ πόσο συχνά λουζόσουν στην καραντίνα;

 

Read More

And More