Η Khloe Kardashian άλλαξε τα μαλλιά της για χάρη της Kylie Jenner! Μαντεύεις το λόγο;

Είναι γνωστό ότι οι αδερφές Kardashian- Jenner στην πλειοψηφία τους είναι hair chameleon που σημαίνει πως αλλάζουν μαλλιά με την ίδια συχνότητα που εμείς αλλάζουμε χρώμα στα νύχια μας! Αυτή τη φορά το… credit για την αλλαγή παίρνει η Khloe Kardashian η οποία έκανε ένα ολοκαίνουργιο look για χάρη της μικρότερης αδερφής της, Kylie Jenner (και αν είσαι διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς θα ξέρεις ακριβώς και τι έκανε αλλά και γιατί το έκανε!).

Η Kylie, λοιπό, λάνσαρε τα Kylie Skin, ένα brand που έχει ως signature χρώμα του αυτό το χαρακτηριστικό millennial pink και αποφάσισε να δώσει ένα party για το λανσάρισμα του brand με θέμα- τι άλλο- το ροζ! Οι περισσότεροι, λοιπόν, έβαλαν κάτι ροζ αλλά η Khloe αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να σετάρει και τα μαλλιά της!

Αλλά να που (και) αυτή η αλλαγή εκνεύρισε τους followers της Khloe Kardashian για τον εξής λόγο: γιατί σε stories που έδειξε λίγο αργότερα, στο πίσω μέρος φαινόταν τα cornrows που έχει στο κεφάλι της από τότε που έκανε διακοπές και πολλοί της είχαν σχολιάσει: “επειδή το παιδί σου είναι μαύρο δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα cornrows μας!”.

Αναρωτιέμαι αν αυτού του τύπου τα σχόλια είναι ρατσισμός από την αντίθετη μεριά. Σε κάθε περίπτωση: μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με το κεφάλι σου!

Read More

And More