Η Khloe Kardashian είναι αγνώριστη με τα νέα της bronde μαλλιά!

Τα τελευταία χρόνια η Khloe Kardashian έχει ομορφύνει πολύ! Αλλά αυτή τη φορά το απογείωσε! Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner δεν είναι πλέον ξανθιά αλλά έβαψε μόλις τα μαλλιά της bronde, ένα χρώμα που της ταιριάζει πολύ!

Το bronde είναι ένα χρώμα που προκύπτει από τις λέξεις brunette και blonde και πράγματι είναι ανάμεσα στο ξανθό και το καστανό. Αλλά στην φωτογραφία που θα δεις παρακάτω ένα είναι σίγουρο: δεν θα μείνεις μόνο στα μαλλιά αφού η Khloe Kardashian εδώ είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ με την μαυρισμένη επιδερμίδας της και εμφανώς (πιο) αδυνατισμένη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Όσο για το ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή; Πρόκειται για την Tracey Cunningham η οποία σε αντίστοιχο δικό της post αποκάλυψε πώς πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας Redken και Olaplex προϊόντα ενώ είπε επίσης ότι είχε βάψει τα μαλλιά της αρκετό καιρό πριν και πως αυτό είναι το αποτέλεσμα βαφής που ε΄χει ξεθωριάσει.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το post συγκέντρωσε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια Like και άλλα τόσα comments από fans που λάτρεψαν την νέα εκδοχή της Khloe Kardashian.

Πώς σου φαίνεται;

 

Read More

And More