Η Kim Kardashian ανέβασε σε ένα 24ωρο φωτό στις οποίες είναι και ξανθιά και μελαχρινή. Εσύ πώς την προτιμάς;

Ας είμαστε ειλικρινείς: το να αλλάζει τα μαλλιά της η Kim Kardashian κάθε τόσο δεν είναι και καμία είδηση, ειδικά όταν ξέρουμε ότι κάποιες από αυτές τις αλλαγές είναι περούκες. Η είδηση, όμως, είναι ότι είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε την Kim ξανθιά αφού σπάνια πλέον πειραματίζεται με αυτό το χρώμα και ήταν κάτι που μας φρέσκαρε τη μνήμη.

Την αλλαγή έκανε ο προσωπικός της hair stylist, Chris Appleton και αφορμή για αυτή την αλλαγή είναι μερικά ολοκαίνουργια λανασαρίσματα που έκανε για τα KKW Beauty και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δεις παρακάτω.

Τις φωτό ανέβασε στο instagram της και η Kim Kardashian και ο Chris Appleton ο οποίος έγραψε πως “η ξανθιά Kim είναι η αγαπημένη μου Kim”, ενώ η ίδια λίγες ώρες μετά μας θύμισε πως παραμένει όπως την ξέρουμε (ή, τουλάχιστον, όπως την ξέρουμε τελευταία) με μακριά καστανά μαλλιά. Ok, ok, από την φωτό παρακάτω στην οποία η Kim φοράει το πιο sexy μαγιό του κόσμου, τα μαλλιά της είναι το τελευταίο πράγμα που προσέχει κανείς, αλλά αν υποθέσουμε ότι κάνεις focus σε αυτό, με ποια μαλλιά προτιμάς την Kim; Ξανθά ή καστανά; Έχουμε poll παρακάτω!



Read More

And More