Η Kim Kardashian είπε ότι θέλει να γίνει ξανθιά όταν τελειώσει η καραντίνα!

Αυτή την περίοδο όλοι λίγο- πολύ αναπολούμε αυτά που κάποτε θεωρούνταν αυτονόητα. Γιατί ήταν. Κοιτάς τα νύχια σου και το ακρυλικό που έχει μεγαλώσει και σκέφτεσαι πόσο ωραία θα ήταν να μπορούσε να στα περιποιηθεί αυτή τη στιγμή κάποιος ειδικός, βλέπεις την ρίζα των μαλλιών σου και σκέφτεσαι τις αλλαγές που θα κάνεις όταν βγεις και πάλι εκεί έξω.

Αυτές ακριβώς τις σκέψεις έκανε και η Kim Kardashian η οποία τις προηγούμενες μέρες ανέβασε στο instagram μια παλιά της φωτό για να μας πει πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα είναι να γίνει ξανθιά.

“Τα μαλλιά μου θα είναι τόσο υγιή μετά την καραντίνα. Σκέφτομαι να τα βάψω ξανθά όταν θα μπορέσουμε να έχουμε ξανά ανθρώπινη επαφή”, έγραψε η Kim Kardashian κάτω από αυτή τη φωτό και φυσικά τα comments δεν άργησαν να έρθουν (και να πέσουν βροχή): “Ναι, Kim! Φέρε το ξανθό πίσω” έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος πρόσθεσε “Σε παρακαλώ καν’το! Λατρεύω τα μαλλιά σου ξανθά!”.

Μιας και έχουμε άπλετο χρόνο συζήτησης αυτό το διάστημα, τι θα έλεγες να αναλύσουμε πώς προτιμάμε την Kim; Ξανθιά ή μελαχρινή;

Read More

And More