Η Kim Kardashian είχε προβλήματα με τον Kanye West γιατί άφηνε την North να κάνει μακιγιάζ!

Ας συμφωνήσουμε όλοι πως η North West είναι η επόμενη τεράστια influencer. Γιατί είναι η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West και γιατί προτού καλά- καλά η ηλικία της αποκτήσει δύο νούμερα, η ίδια έχει μια τεράστια γκαρνταρόμπα με οίκους που δεν θα αποκτήσω ακόμη και αν αγγίξω ηλικιακά τριψήφιο νούμερο.

Και ενώ η επόμενη mega influencer μπορεί να επιδεικνύει τα ρούχα της σε όλες εμάς, πλέον δεν θα μπορεί να κάνει το αντίστοιχο και με το μακιγιάζ της γιατί ο μπαμπάς της μόλις της το απαγόρευσε! Η Kim Kardashian έδωσε συνέντευξη στο E! News και είπε ότι είχε προβλήματα με τον σύζυγό της επειδή η ίδια επέτρεπε στην μικρή να βάφεται ενώ εκείνος όχι κι έτσι πλέον στο σπίτι έχει εφαρμοστεί… no makeup πολιτική!

“Νομίζω πως το έκανε. Ο Kanye άλλαξε όλους τους κανόνες”, είπε η Kim στην συνέντευξή της και συνέχισε πως η ίδια δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν πειραματιζόταν με το μακιγιάζ πού και πού με τα Lip Kits που θα της έδινε η θεία της, Kylie Jenner. “Θα την άφηνα να φορέσει ένα κόκκινο κραγιόν τα Χριστούγεννα. Θα την άφηνα ενδεχομένως να βάλει και ένα μαύρο κραγιόν αν φορούσε ένα μαύρο φόρεμα!”, είπε η ίδια.

Και μπορεί αυτή να σου ακούγονται κάπως… περίεργα ή ξένα, αλλά όταν η μαμά σου είναι η Kim Kardashian τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από την άλλη, δεν είναι σωστό να υπάρχει ελευθερία έκφρασης σε αυτές τις ηλικίες; Και αν η έκφραση έρχεται μέσα από το μακιγιάζ, γιατί να τ στερήσεις στο παιδί σου; Εσένα ποια η θέση σου σε αυτό;

 

Read More

And More