Η Kim Kardashian έκλεψε το κινητό της Kylie και έδωσε την απάντηση στους επικριτές της αδερφής της για το viral beauty video!

Σε περίπτωση που ήσουν πολύ απασχολημένη τελευταία και σου διέφυγαν τα τελευταία νέα σε σχέση με την ζωή των KardashianJenner, ιδού: λίγες μέρες πριν η Kylie Jenner ανέβασε ένα βίντεο στο instagram στο οποίο πλένει το πρόσωπό της μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα και έχει 189.000.000 φίλτρα. Και όλα αυτά για να μιλήσει για την νέα σειρά Kylie Skin. Φυσικά, όλοι όσοι είδαν το βίντεο αντέδρασαν γιατί α) όταν μιλάμε για skincare δεν βάζουμε φίλτρα και β) κανένας άνθρωπος πάνω σε αυτό τον κόσμο δεν κατάφερε να βρέξει το πρόσωπό του- να κάνει αφρό- να ξεπλύνει μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα.

Βεβαίως, οι αδερφές Kardashian- Jenner δεν το άφησαν έτσι. Πιο συγκεκριμένα τον ρόλο υπεράσπισης ανέλαβε η Kim Kardashian η οποία επισκέφτηκε τα headquarters των Kylie Skin και ανέβασε μια σειρά από βίντεο. Τα παρακάτω…

https://www.instagram.com/p/ByLv1ziAZL8/

Στο παραπάνω βίντεο η Kim Kardashian υποδύεται την Kylie Jenner, αποδεικνύει ότι υπάρχουν περισσότερα φίλτρα από τα 189.000.000 που έβαλε η ίδια στο πρόσωπό της και λέει τα εξής: “Τι περιμένατε να κάνω μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα;”. Επίσης, μετά την χρήση του mousse για τον καθαρισμό του προσώπου της βάζει το baby φίλτρο για να πει ότι τα Kylie Skin είναι η πηγή της νιότης, και ναι αυτό που έκανε ήταν αρκετά έξυπνο. Και φυσικά, επειδή μιλάμε πάντα για την οικογένεια Kardashian- Jenner που δεν κάνει τίποτα τυχαία, λίγο πριν κλείσει το βίντεο η Kim Kardashian προσθέτει ότι το μόνο που ξέχασε να πει η Kylie είναι ότι προηγουμένως είχε χρησιμοποιήσει τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσει το μακιγιάζ της.

Μάντεψε! Ενώ όλα τα προϊόντα από τα Kylie Skin είναι ήδη sold out, τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είναι τα μόνα που είναι ακόμη εκεί!

 

Read More

And More