Η Kim Kardashian ετοιμάζει κραγιόν! Αλλά όχι όπως η Kylie Jenner!

Εδώ και μερικές ώρες το internet έχει τρελαθεί με αυτή την είδηση: η Kim Kardashian θα βγάλει το δικό της κραγιόν. Είδηση αληθινή αλλά κατά ένα μόνο μέρος. Γιατί, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύεις όταν πρωτοδιαβάζεις για την συνάρτηση Kim Kardashian και κραγιόν, δεν πρόκειται να βγάλει δική της σειρά όπως η ετεροθαλής αδερφή της, Kylie Jenner.

Το νέο έχει ως εξής: σύμφωνα με την βρετανική Vogue η Cahrlotte Tilbury πρόκειται να κυκλοφορήσει μια σειρά με κραγιόν, τα Hot Lips, σε συνεργασία με 12 αγαπημένες της διάσημες όπως η Emily Ratajkowski, Liv Tyler, Cindy Crawford και Kim Kardashian. Όσον αφορά την “συνεργασία” οι stars δεν έχουν στην πραγματικότητα καμιά ιδιαίτερη ανάμιξη πέραν του γεγονότος ότι η make up artist εμπνέεται από εκείνες.

Η Charlotte Tilbury, λοιπόν, διάλεξε για την Kim μια pale ροζ- nude απόχρωση για την οποία είπε: “Η Kim είναι ένα πολύ σύγχρονο beauty icon και αυτό είναι το Kim χρώμα. Το ονομάσαμε απλώς Kim KW!”.

Παρακάτω, η λίστα και με τα 12 κραγιόν και τις stars που πρωταγωνιστούν στην κάθε απόχρωση…

Last but not least: το πιο σημαντικό info γι’αυτό το λανσάρισμα είναι ότι έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και μέρος από τις πωλήσεις θα πάει στον διεθνή οργανισμό Women for Women που προσταυεύει τις γυναίκες που έχουν υποστεί λεκτική ή σωματική βία.

Η συλλογή Hot Lips θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό 27 Ιουνίου.

Read More

And More