Η Kim Kardashian έχει αυτούς τους κανόνες μακιγιάζ για την North West!

Η Kim Kardashian έχει αυτούς τους κανόνες μακιγιάζ για την North West! | tlife.gr
Αρκεί να κάνεις ένα γρήγορο scroll down στον λογαριασμό του instagram της Kim Kardashian για να μετρήσεις τις φορές που θα πέσεις πάνω στην κόρη της Kim να κάνει μακιγιάζ. Είτε στον εαυτό της, είτε σε οποιονδήποτε άλλο.
Πράγματι, η North West μπορεί να είναι 5 χρονών αλλά τα makeup skill της συναγωνίζονται επάξια εκείνα μιας έφηβης. Σε συνέντευξη που έδωσε η Kim Kardashian στο Refinery29 μίλησε (και γι’αυτό!) και είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ξέρω ήδη ότι η North το ‘χει με το μακιγιάζ! Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήρθαν οι φίλες της σπίτι και κλείστηκαν όλες μαζί στο δωμάτιό της για να κάνουν makeover. Όταν τις είδα σκέφτηκα Ok, η North το έχει πραγματικά με το μακιγιάζ!».
Στην ίδια συνέντευξη η Kim είπε ότι θέλει να περάσει στην North West κάποιους κανόνες, ακριβώς όπως έκανε ο μπαμπάς της, Robert Kardashian όταν εκείνη ήταν μόλις 14: «Θυμάμαι ότι όταν ήμουν 14 ετών ο μπαμπάς μου μου έκανε δώρο για τα Χριστούγεννα ένα makeup class και πήγα σε… σχολείο μακιγιάζ! Η φιλοσοφία του ήταν αφού το κάνουν που το κάνουν, δεν θέλω τα κορίτσια μου να δείχνουν σαν τρελά! Αν πρόκειται η North West να φορέσει μακιγιάζ, θέλω να το κάνει με τον σωστό τρόπο!». Εχμ, την πεντάχρονη North West!
Ωστόσο, η Kim πέρα από όλα αυτά που ενδεχομένως σου ακούγονται ακραία, έχει ένα πολύ σημαντικό επιχείρημα: «Το μακιγιάζ είναι μια μορφή έκφρασης. Και θέλω η κόρη μου να μπορεί να εκφράζει τον εαυτό της!».


READ more