Η Kim Kardashian κυκλοφόρησε σειρά μακιγιάζ με την κολλητή της και έχει τα πιο 90’s καλλυντικά!

Η τελευταία σειρά μακιγιάζ που κυκλοφόρησε η Kim Kardashian για τα KKW Beauty είναι στα σκαριά εδώ και 40 χρόνια! Yeap! Ακριβώς γιατί η τελευταία συνεργασία- limited edition συλλογή μακιγιάζ είναι με την κολλητή της από το σχολείο, Allison Statter.

Η συλλογή αποτελείται από έξι προϊόντα με την πιο 90’s διάθεση, όπως για παράδειγμα το διάφανο lip gloss που όλες φορούσαμε στα 90’s (!), και packaging με αδημοσίευτες φωτογραφίες της Kim και της κολλητής της από τα παιδικά της χρόνια.

“Θυμάμαι πάντα να ετοιμάζομαι για τον ετήσιο χορό του σχολείου με την Allison”, λέει η Kim Kardashian στην συνέντευξή της με το Allure και η κολλητή της συμπληρώνει: “Χρησιμοποιούσα κάθε μία σκιά της Kim ενώ θυμάμαι την ίδια να σετάρει χρωματικά το μακιγιάζ της με οτιδήποτε φορούσε κάθε φορά!”.

Όταν ζητήθηκε από την Kim να μιλήσει για το πόσο διαφορετικό είναι να συνεργάζεται με τις αδερφές της για μια σειρά και πόσο διαφορετικό είναι να συνεργάζεται με την κολλητή της, η απάντησή της ήταν αποστομωτική: “Η Allison είναι σαν αδερφή μου!”. FIY: η κολλητή της Kim Kardashian είναι συν-ιδρύτρια του Blended Strategy Group, μιας εταιρίας PR.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο kkwbeauty.com

 

 

Read More

And More