Η Kim Kardashian μας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσουμε το νέο contouring kit της! Video!

Η Kim Kardashian ΔΕΝ είναι makeup artist. Είναι, όμως, εκείνη η φίλη την οποία θα εμπιστευόμασταν με κλειστά μάτια για να κάνει το μακιγιάζ μας πριν βγούμε. Γιατί ακόμη και αν δεν ήταν η διάσημη Kim, από την κοκεταρία της φαίνεται ξεκάθαρα πως το ΄χει!

Σήμερα, 21 Ιουνίου, είναι η μέρα που λανσάρεται η σειρά μακιγιάζ της με τον τίτλο KKW Beauty η οποία εγκαινιάζεται με ένα contouring kit (φυσικά) και έρχονται και περισσότερα new entries. Με αφορμή το σημερινό λανσάρισμα, λοιπόν, αλλά και επειδή όλες θα θέλαμε να δούμε πώς βάφεται η Kim, η ίδια ανέβασε αυτό το βίντεο στο οποίο μας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσουμε αυτό το kit.

Στο βίντεο, στο οποίο η Kim εμφανίζεται εντελώς αμακιγιάριστη αλλά με επιδερμίδα που όλες θα θέλαμε να έχουμε, η ίδια λέει πως το contouring δεν χρειάζεται ούτε πολύ χρόνο ούτε πολλά προϊόντα. Μάλιστα, μας λέει πως θα μας δείξει πώς θα το κάνουμε σε μόνο πέντε λεπτά! Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω…

Σύμφωνα με το Forbes, το KKW BEAUTY θα αποφέρει στην Kim έσοδα ύψους 14,4 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ δεν πρόκειται να δούμε μια αντιγραφή των καλλυντικών της Kylie. Όπως εξήγησε και η Kim στο WWD: “Είμαι μεγαλύτερη από την Kylie και απευθυνόμαστε σε εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Με την Kylie έχουμε πολλά πράγματα κοινά αλλά δεν δημιουργούμε τα ίδια προϊόντα. Μάλιστα, δουλεύουμε μαζί ώστε να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα επισκιάσει η μια την άλλη. Από την στιγμή που λανσαριστούν και τα δικά μου καλλυντικά, είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα διαπιστώσει πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά brands οπότε θα μπορούμε να συνυπάρχουμε!”.

Εν τω μεταξύ και για να επανέλθω στο task του πεντάλεπτου contouring, πολύ πριν την Kylie ο Τάκης Μαυριγιαννάκης μας είχε κάνει μαθήματα πεντάλεπτου contouring εδώ! Δες αναλυτικά πώς το κάνεις!

Read More

And More