Η Kim Kardashian με πορτοκαλί ανταύγειες στην εφηβεία της! Δες τη photo που ανέβασε!

Στην αρχή της καραντίνας η Kim Kardashian μας είχε προειδοποιήσει για αυτό όταν είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από παλιά και είχε γράψει: “Τώρα που έχω αρκετό χρόνο ετοιμαστείτε για πολλές throwback φωτογραφίες”. Η Kim, λοιπόν, κράτησε τον λόγο της και μετά το απολαυστικό βίντεο που βάφεται στο μπάνιο της, ανέβασε κάποιες φωτό από τότε που ήταν έφηβη και με… πορτοκαλί ανταύγειες!

“7th grade coolness” έγραψε η ίδια κάτω από αυτή τη φωτό αποκαλύπτοντας ότι τότε ήταν 12-13 ετών, στην προεφηβική της φάση, δηλαδή. Λίγο μετά η Kourtney με ένα comment αποκάλυψε πώς η αδερφή της είχε κάνει αυτά τα μαλλιά: “Πήρες κρέμα ξανοιχτική και πέρασες με τα δάχτυλά σου κάποιες τούφες την ημέρα πριν ξεκινήσουν τα σχολεία!”. Το σχόλιο της Kourtney φαίνεται πως ενθουσίασε τους fan αφού συγκέντρωσε 21.000 Likes και 500 σχόλια όπως “Πόσο γλυκό είναι που το θυμάσαι!”, ή “Καθόλου άσχημη ιδέα να υιοθετήσει κανείς!”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim ανέβασε μια τέτοια φωτό. Το είχε κάνει και μερικά χρόνια πριν με το παραπάνω post όπου έγραψε: “7th grade. Αυτό ήταν το αγαπημένο μου κραγιόν και πρέπει να κάνει comeback!”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Kim με πορτοκαλί ανταύγειες;

 

Read More

And More