Η Kim Kardashian μόλις απέκτησε το καστανό χρώμα των ονείρων μας!

Αν παίρναμε ένα ευρώ για κάθε screen shot που θα κάνεις στην φωτό της Kim Kardashian που θα δεις παρακάτω είναι σίγουρο ότι θα είχαμε βγάλει έναν μηνιαίο μισθό. Έναν πολυυυυυ καλό μισθό! Γιατί η Kim Kardashian μόλις απέκτησε το τέλειο χρώμα μαλλιών που όλες θέλουμε!

Την φωτό ανέβασε στο instagram του ο Chris Appleton, προσωπικός hair stylist και colorist της Kim και έγραψε: “Πιο σκούρα απόχρωση του καφέ- σοκολατί. Ίδιο αλλά διαφορετικό!”. Πράγματι, το νέο χρώμα μαλλιών της Kim είναι κάτι που δεν αντιλαμβάνεσαι εύκολα με την πρώτη ανάγνωση, αλλά βλέπεις σίγουρα κάτι εντυπωσιακό που θέλεις και στα δικά σου μαλλιά! Ή, όπως έγραψε και μια follower κάτω από αυτή την φωτό: “Σε παρακαλώ! Μπορώ να είμαι η επόμενη;”.

Εμείς, πάντως, βλέποντας την φωτό παραπάνω, και την Kim με αυτά τα ultra sleek, μακριά μαλλιά αναρωτιόμαστε ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή που θα κάνει: καρέ και σπαστά; Σγουρά με αφέλειες; Κατάξανθα; Όποια κι αν είναι η επιλογή της, το σίγουρο είναι ότι θα μας εντυπωσιάσει. Για 189η φορά!

 

Read More

And More