Η Kim Kardashian θα βγάλει και άλλη συλλογή μακιγιάζ με τον makeup artist της!

Έναν χρόνο πριν η Kim Kardashian και ο Mario Dedivanovic κυκλοφόρησαν την πρώτη κοινή συλλογή μακιγιάζ τους από την οποία ελάχιστοι άνθρωποι πάνω σε αυτόν τον κόσμο κατάφεραν να αποκτήσουν κάτι αφού έγινε sold out εν ριπή οφθαλμού ή, σωστότερα, μέχρι να πεις Kim!
Από τότε πέρασε ένας χρόνος και οι δυο τους αποφάσισαν να ανανεώσουν τους όρκους beauty αγάπης με μια δεύτερη συλλογή την οποία ανακοίνωσε χθες ο Mario Dedivanovic. Για την σειρά η οποία λέγεται “Arist & Muse” ο ίδιος έγραψε: “Αυτή η συλλογή σημαίνει τα πάντα για μένα. Τα τελευταία 11 και χρόνια η Kim δεν ήταν απλώς η μούσα μου, αλλά ήταν και η πηγή έμπνευσης μιας ολόκληρης γενιάς που λατρεύουν την ομορφιά σε όλο τον κόσμο!”.

Αμέσως μετά το ίδιος ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τον Mario Dedivanovic να της κάνει μακιγιάζ και οι κάμερες να “γράφουν” την διαδικασία από πολλές και διαφορετικές γωνίες ενώ συμπλήρωσε: “Περίμενα 11 ολόκληρα χρόνια μέχρι να την ρωτήσω αν θα μπορούσα να φέρω ένα σωρό videographers και κάμερες στο set για να απαθανατίσουν από πολλές και διαφορετικές γωνίες το όραμά μου. Η ηρεμία της στο αποτέλεσμα αντανακλά την εμπιστοσύνη που μου έχει, κάτι που μπορεί να χτιστεί μόνο μετά από χρόνια!”.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έχουν αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την σειρά, ο ίδιος ο makeup artist είπε πως η Art & Muse συλλογή αποτελείται από μερικές από τις πιο αγαπημένες του υφές και τα χρώματα που αρέσουν στον ίδιο και, κρίνοντας από το βίντεο, μιλάμε για bronzy τόνους που ταιριάζουν υπέροχα σε όλες.

Σηκώστε τα μανίκια σας, λοιπόν, γιατί η συλλογή έρχεται στις 22 Νοεμβρίου στο KKWBeauty.com

 

Read More

And More