Η Kim Kardashian βαριέται στο σπίτι και ανεβάζει παλιές φωτογραφίες! Θυμάσαι πώς ήταν;

Τα πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν μένεις σπίτι είναι τελικά πάρα πολλά: από μάσκες μέχρι να ξεσκαρτάρεις παλιές σου φωτογραφίες. Η Kim Kardashian έμεινε στο δεύτερο!

Η ίσως πιο πετυχημένη από τις αδερφές Kardashian/Jenner ανέβασε τις προηγούμενες μέρες μια φωτογραφία της- throwback από τα πρώτα χρόνια που μας είχε συστηθεί, περίπου το 2009. Μάλιστα, αν έχεις καλή μνήμη θα θυμάσαι ότι η Kim αυτά τα πρώτα χρόνια ήταν αρκετά διαφορετική και όχι μόνο ως προς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ακόμη και το στιλ της ήταν άλλο: πιο επιτηδευμένο και λιγότερο effortless.

Αυτή είναι η Kim, λοιπόν, στην προ Kanye εποχή, με πιασμένα μαλλιά ψηλά, λεπτότερα φρύδια και full makeup. Πολλά φαίνεται να έχουν αλλάξει από τότε αυτός, όμως, που δεν άλλαξε είναι ο προσωπικός της makeup artist και φίλος, Mario Dedivanovic τον οποίο και έχει ταγκάρει σε αυτή τη φωτό. “Βαριέμαι και αποφάσισα να οργανώσω τις φωτογραφίες στον υπολογιστή. Ετοιμαστείτε για μερικά πολύ καλά throwbacks. Αυτή η φωτογραφία είναι από το 2009”, έγραψε η Kim.

Λοιπόν, είσαι έτοιμη για τα throwback της; Τι θα έλεγες να τα κάναμε εμείς πριν από εκείνη;

 

Read More

And More